29/10 2010

Det är fredag, även om det inte känns som det... Det är kurs i morgon, eller sjukgymnastdagarna som det heter och jag ska dit såklart. Kl 8 börjar det, jag måste åka hemifrån kl 7, kul lördag! Men jag tror att det kommer bli en intressant och lärorik dag, även om jag mer än gärna hade velat haft sovmorgon. Jag får ta igen det nästa vecka när vi är lediga tors-sön :) Nu ska jag fördjupa mig i min bok, box 21. Den börjar bra men är lite skrämmande.

27/10 2010

Träning och patientfallsskrivning står på listan denna torsdagskväll. Det kunde ha varit roligare, men också tråkigare såklart! I gårkväll bokades det resa också :D Det ska bli så kul att åka iväg om två veckor. En välbehövlig minisemester!
Angående patientfallet känns det väl sådär. Klart mycket bättre med geriatrikfallet (lättare att hitta på egna saker) än pediatrikfallet som var mycket klurigare. Men, det ska väl gå det här också, ett G lär jag klara av ändå!


Nu blir det träning! Sen baka bröd och sen skriva... Det är svårt att komma igång, men när jag väl sitter gör jag det länge.

Höstväder!

Idag är en så härlig dag! Strålande solsken och en 2 timmarspromenad med vänner i höstkylan, underbart och oslagbart en ledig fredag!

Nu ska jag fara till örebro och familjen, myspys hela helgen (men träningskläderna följer såklart med!)

Skolk?!

Jag är en skolkare idag, eller kan det kallas skolk när skolan är frivillig (åtminstonde inte obligatorisk)? Det har redan blivit ett skönt träningspass och nu ska jag gå iväg och lämna tillbaka en tröja (snyft!) och sola. Sen blir det sektionsval klockan 17 i eftermiddag. Fram tills dess blir det möjligtvis en långpromenad, alternativt plugga. Promenaden låter skönare, men pluggandet är ett måste, hmm, svårt val!


I helgen blir det Örebro. Lillebror fyller år och det ska firas med buller och bång, plus lite scobydoo!

Måndag

Dagarna rullar på, det händer inget speciellt egentligen men jag trivs bra med tillvaron :) Jo, en sak har jag att berätta! Jag vet vart jag vill jobba någonstans! :D Nu gäller det bara att planera smart för att förhoppningsvis ta mig dit jag vill! :)

RSS 2.0