Pluggmåndag

En pluggdag blev det (6 timmar!) och det känns skönt att få ha kvällen fri till andra sysselsättningar. Jag hade tänkt att gå till gymmet och köra axlar idag. Det känns lite segt, inte roligaste passet egentligen men välbehövligt och inte allt för tungt för en kropp som nyss varit förkyld. I morgon blir det innebandy :D Jag är så taggad! Köpte till och med en egen klubba idag, endast 149 kr på rea, det kallar jag kap, hihi!

Lördag

Håret fixar och makeupen lagd. Snart bär det av mot Medicinska föreningen och Amphioxfest. Min första fest som styrelsemedlem, woho! Ska bli en rolig, spännande och LÅNG kväll!


Ha en underbar lördag alla!

Söndag

Skolan är igång på allvar, jag var igång men blev sjuk :( Typiskt att jag alltid ska bli sjuk när jag kommer tillbaka till sthlm efter en längre vistelse på annan ort! Kollot är dessutom också avklarat. Superlyckat och jätteroligt som vanligt! Tur att det bara är 5 månader kvar till nästa ;)



En tanke som slår mig ibland är att det kanske inte skulle vara helt fel att ta en sabbatstermin med lite jobbande i norge. Som sagt, det låter inte så dåligt, speciellt inte med tanke på att där finns två superbra pojkar att bo med. Fast, det är klart att det finns massa underbart folk här i sthlm också, och en hel del spännande saker som händer om jag stannar kvar. Det är så svårt det där, hur ska man kunna ta en sabbatstermin utan att tappa kontakten med nätverket jag byggt upp, som min ordförandeplats, kolloledareplats, styrelseplats etc. det borde gå att lösa men det känns ändå som om jag skulle tappa lite. Fast, det förstås, jag skulle ju alltid kunna knycka till mig en plats i sektionsstyrelsen och jobba mig framåt igen.


Nej, nog pratat om det, jag har förresten kommit fram till att jag är känslig mot laktos, speciellt i kombination med kolhydrater. Det intresserar er säkert att veta. Nu ska jag i vilket fall kolla på en film och försöka krya på mig... Det är tråkigt att krya på sig för man kan ju inte göra det tillsammans med någon annan. Det är nog som W sa, jag kommer bli en bra mamma för då har jag alltid (eller ås gott som) någon omkring mig. Jag är beroende av andra människor, av att vara social.

RSS 2.0