Norge...

Åh jag saknar stavanger... Norgelivet var så okomplicerat och roligt! Älskade både miljön och människorna jag umgicks med. Jag vet att saknaden kommer att avta så småningom, inte lägga sig helt förstås men den kommer kännas mindre när jag kommer igång med allt som hör sthlm till. Jag vet att jag redan på månda kommer sakna mindre men just nu, idag har jag en saknakväll för mig själv med choklad och en film. Det kanske inte blir bättre av det egentligen men det är inte heller det jag vill just nu, idag duger det bra att sakna (:

Torsdag

Och jag har lyckats utföra en hel del saker som är bra att ha gjorda tills jag kommer hem, som till exempel att förbereda för ettornas inspark, föra över mitt satskort till sverige och en del annat. Nu ska jag ta mig ut och springa. Jag är dålig på det där med att vara helt ledig känner jag, men det har jag sagt förr och det behöver väl inte beskrivas närmare mer än att jag känner mig otroligt rastlös för tillfället och har svårt att slappna av. Jag kommer inte känna mig värd att slappa av förrän efter springturen, så är det alltid, jag måste alltid göra saker för att vara värd att göra något annat. Nåväl, efter löprundan är det inte lika många timmar kvar att slå hål på, och de kommer väl fördrivas med lite surfande (på nätet, tyvärr inte på riktigt) och lite annat pyssel. Senare blir det nyckelhämtning för pojkarna (deras nya hyreslägenhet) och träning. I kväll blir det TACOS :D Jag älskar tacos, så är det bara.

Söndag

Träningen går bra nu, så himla bra! Jag blir både mer slimmad och får mer muskler vilket är hur kul som helst :D Jag måste bara se till att hålla i det under hösten också. Det brukar inte vara så svårt att komma iväg och träna, det är inte så men jag brukar tyvärr inte köra lika hårt när jag tränar utan det bästa träningssällskapet (två av mina sambosar ;).
Nu är jobbet slut för den här sommaren. Jag borde sätta mig och söka nya jobb till hösten men det kommer. Tillbaka till gyminstruktör tror jag inte att det blir men vem vet vad som händer när pengarna tryter? Jag ska försöka få mig ett annat jobb i vilket fall, sen om det lyckas återstår att se! De närmaste dagarna ska jag agera hemmafru, baka, städa och tvätta. Sen har jag även planerat springturer och långa promenader för att underhålla mig själv om dagarna när de andra slavar på med jobb. På torsdag åker jag och W till Berlin. Det ska bli hur skönt som helst med lite riktig turistsemester med löprundor på morgnarna innan hotellfrukost och äventyr om dagarna, spännande!

Nätter och musik

Nätter gör en ofta tankfull, och musik... Det både väcker minnen och skapar nya att sitta i natten och lyssna och tänka. Kanske är det både bra och dåligt, mest påminner mig musiken om bra och roliga saker, men samtidigt får den mig att längta tillbaka och det är väl inte lika bra? Eller kanske, bara man inte låter dåtiden ta över nutiden när minnesvågorna sköjer över. Just nu är jag glad i vilket fall, musiken påminner mig om bra händelser (: Killarna är ute och dansar, de lovade att dansa för mig också, ville inte agera stoppkloss en kväll till och låta dem få missa en rolig utekväll som inte består av kötid och nekanden, min tid kommer den med säger jag bara och då får stavanger se upp! Under tiden ska jag sitta här och mysa för mig själv, dansa med fönstren som spegel till allt för hög musik för tidpunken, men det gör mig igenting.

RSS 2.0