Bästa praktikplatsen!

Wei! Jag kommer få göra min led-muskelpraktik på Haningen fysiocenter! Det kommer bli grymt bra :D

(för er som inte är inne i sjukgymnastsvängen så är de sjukt på bra på vad de gör! Läs mer här om ni vill)

Åre!

I morgon är det ÅRE som gäller! Det ska bli såå skönt och roligt att komma bort en weekend! Nu lämnar jag mailen till dess öde och allt annat som hör skolan till, det får jag ta tag i igen på måndag :)

Dags att sova snart, jag har just fixat klart med packning och städning (tycker inte om att komma hem till en stökig lägenhet!) och varvar ner med melissa horn strömmandes ur högtalarna och tända ljus i fönstret.

God natt!

Tisdag

Ibland har jag för mycket att göra, just nu är ett sånt tillfälle. Det märks på att jag inte ens ser fram emot massa roliga saker som kommer upp inom en kort framtid, ex. Åreresan som faktiskt infaller på torsdag. Jag vet att jag kommer få det grymt när jag är där (precis som jag hade på kollot där känslan inför var exakt densamma) men just nu kan jag inte njuta. Jag är bara trött,trött,trött.

Men det kommer bli bättre och lätta inom en snar framtid, det är jag helt säker på! Dessutom vet jag ju att jag tycker om att ha saker att göra, så jag ska egentligen inte klaga. Jag tror att allt handlar om att jag skulle behöva lite solsken och värme :)

:)

Jag är glad!

CrossFit

Igår fick jag äntligen prova på CrossFit! Hur grymt som helst!! Sjukt jobbigt, har aldrig haft sån blodsmak i munnen och sån träningsvärk redan samma kväll, men det är värt det! I'll keep this one going :)

Ikväll blir det body balance och zumba, sjukt roligt och bra det med, vet dock inte riktigt hur mina ben ska klara av alla statiska ställningar i BB, men det löser sig :)

På gång!

Hjulen är i rullning och bollarna i luften! Man skulle efter de senaste dagarna kunna säga att terminen är igång med allt vad det innebär i mötes- och pluggväg, and I love it! Sen att jag måste återuppta mina taktiker för att varva ner efter skolan/på kvällarna etc är en annan femma. Så länge jag tycker att allt jag gör är roligt så fungerar det!

Jag har stora förväntningar på kommande styrelseår, både inom Medicinska Föreningen och Sjukgymnastsektionen (där jag blivit vald till ordförande!!), det känns som att det kan bli ett riktigt bra år med många bra beslut.

Nästkommande stora sak som händer är examenslunchen i morgon. Sen blir det intro för ettorna på måndag, KOLLO på onsdag nästa vecka och veckan efter det är det ÅRE! Jag tror att jag redan är uppbokad fram till andra veckan i februari, som sagt, det rullar på och det är bara att rulla med. :)

Sista handen vid inredningen



Nu är allt klartklartklart! Jag är så nöjd!! Nu ska jag bara se hur det går att sova första natten här, det borde inte vara några problem med tanke på hur bra jag redan trivs, det är verkligen en supermysig lägenhet.

Bildregn över nya lägenheten, nästan klar!


Där hjärtat hänger ska nedankommande text upp :)


Romatisk träff?

Jag drömmer om att en dag få bli utbjuden på en riktig dejt. På en restaurang av det finare slaget, med god mat, gott vin och mysig stämning under förhållanden som gör att tanken på vad det kostar inte behöver infinna sig.

Men så tänker jag att det nog inte behöver vara på en riktigt så fin restaurang, men att det ändå ska vara en dejt, där det ligger intresse i luften för något mer än vänskap, där man verkligen vet att det är just en dejt och ingen vanlig fika med vem som helst. Det var väldigt länge sen det hände, om det ens har hänt? Är det för att just sådana träffar tillhör det vuxenliv jag precis klivit in i? Jag skulle tro det... Tur för mig är att jag har många vuxna år kvar framför mig och förhoppningsvis några riktiga dejter.

Flytt!

Gårdagen bestod till större delen av att bära bära bära! Sista timmarna handlade i och för sig mer om att skruva ihop och skruva upp. Det är så roligt att flytta!

Idag ska jag packa upp och packa in i skåp etc. Jag hoppas bli färdig idag så jag kan fokusera på att städa och flytta ur gamla lägenheten på fredag. Det skulle vara underbart att få vakna upp i nya lägenheten på lördag och inte behöva gå tillbaka till gamla igen. Nog för att det kommer ta ett tag att känna mig som hemma på nya stället, men det gör det ju alltid.

Nej, nu ska jag äta gröt, med gröt. Det blir så när alla andra matvaror är överflyttade redan (eller aldrig inköpta...)

Dagen

Idag hämtade jag nycklarna till lägenheten! :D Vilken lycka!

Det som jag däremot inte är lika nöjd med längre är möglet i badrumstaket... Hoppas att det går att åtgärda ganska smärtfritt! I morgon blir det dit och städa utan, det var inte allt för bra städat, hur lever människor egentligen?! Med tanke på att det förra hyresgästen lämnade måste vara det hon anser städat, eller?! SMUTSIGT var det i alla fall! Vilken tur för mig att jag tycker om att städa och att det inte är allt för stort/för mycket :)

Jag tog en tripp till IKEA idag också, supersmidigt med IKEA bussen som går hela vägen. Det blev en hel del smått och gott som jag hoppas ska göra lägenheten hemtrevligare. Men som sagt, fokus i morgon blir att packa ihop allt smått som är kvar, städa nya lägenheten och hämta köksbord.

Längtan

Jag längtar efter mysiga somarkvällar, ruffsigt hår, lätta tygskor, ljumma kvällar, vippiga kjolar, jenasshorts, tunna blusar, gummistövlar, läckra solbrillor, lätta steg i högt gräs, hålla handen, filosofera under bar himmel... UNDERBART

(foton: weheartit)

Jag är kär!!

Åh, såna underbara ringar!!!

2011

Kommer åtminstonde två stora saker hända; Jag flyttar till min egna lägenhet och så går jag sista året på utbildningen! Dessutom tror jag på ett fartfyllt studentliv med nya utmaningar, en innehållsrik fritid med massa roliga vänner, en underbar sommar i antingen Norge eller Sthlm eller både och, helst med en mysig cykelsemester på någon av Sveriges öar, sen vill jag resa utomlands, helst till Dublin! Jag ska nog också försöka komma på vad jag ska göra efter utbildningen (läsa lite till?!) och möjligtvis klämma in lite utlandsstudier till hösten. :)

Det kommer bli ett underbart år!

RSS 2.0