Helg helg helg

Jag trivs för bra här i norge, kommer nog inte vilja åka hem till hösten... Dessutom har jag fått ett väldigt bra erbjudande som är svårt att tacka nej till, vem vill inte bli hemmafru för en höst med gratis hyra, mat och månadspeng samt väldigt trevliga sambosar? Nej, det kommer att bli svårt, men jag får njuta varje minut som är kvar här borta (:

Nu är det helg helg helg :D En ledig sådan dessutom som troligtvis kommer bestå av sushiätande, en springtur på stranden(?), brunch på världens godaste ställe (enligt rykten) och en hel del till skulle jag tro. Men om det är som det brukar här borta så ändras planerna snabbt så vi får se efter helgen vad som egentligen hände! Kram på er.

Värme vs halvvärme?

Nog för att jag är lite avundsjuk på ert fina väder hemma i sverige, för att jag missar den finaste sommaren på några år men jag är ändå glad att jag är här i vårt soliga men blåsiga väder som håller en stadig temp på runt 16-20 grader. Jag vet att jag inte skulle mått bra av att vara hemma i sån värme, jag vet inte varför jag inte mår bra men så är det bara. Dessutom tål jag som de flesta vet inte solen vidare bra vilket skulle resultera i bränd hud alldeles för många gånger. Så jag njuter av halvvärmen här men önskar att det sista jag köpte när jag åkte från sthlm inte var ett par shorts utan ett par chinos ;)

Måndag

En promenix på 1,5 timme innan jobbet är aldrig fel (: Till lunch blev det dessutom silltårta som heller inte är helt fel! Vilken bra dag det har varit hittills och snart blir det jobb och sen träning, ungefär som dagarna brukar se ut här.

Ut på tur aldrig sur!

Igår blev det en halvdagstur till Preikestolen med W och V. Det var roligt och jag förstår varför norrmännen är så "in to" att gå på tur. Vi tyckte så mycket om det att jag och W planerar ännu en liten tripp på onsdag eftermiddag, dock inte liika jobbig och uppåtstigande utan mer en lång promenad (: Idag är det jobb som vanligt, börjar klockan 15 och är inte helt säker på vad jag ska fördriva tiden med. I vanliga fall brukar jag springa de morgnar jag jobbar stängning men jag tror jag skonar mina ben och skippar det idag, kanske... haha!

Jag älskar lukten av regn och blöt skog!

Idag är en bra dag :) Jag skulle tro att det beror till stor del på en superbra kväll igår med massalek, skratt, sistaminutenhandling, grillning och mer skratt, UNDERBART! I dag på förmiddagen har jag hunnit med sovmorgon, städning en löprunda och närmast väntar lite solning (fusksolning, hihi) och jobb till klockan 18. Sen blir det nog klättring i kväll (eller bowling, men jag hoppas på klättring!) Killarna är iväg på stand för att sälja in sig själva hos BMX:e på BMX-em i Sandnes, hoppas det funkar för dem. JAg är sugen på att baka, men det hinner jag nog inte om jag ska duscha och sticka iväg. Dessutom har jag fått bakstopp av V, han tycker för mycket om mina goda kakor ;)

Fredag

Ibland tror jag att jag tänker och känner efter för mycket för mitt eget bästa, som det är just nu måste jag verkligen styra upp mig själv! Jag mår inte bra av att analysera allt som händer runtomkring mig, varför kan jag inte bara acceptera och leva för stunden utan att tänka för mycket på vad som hänt och vad som kanske kommer att hända?Det finns faktiskt bara en verklighet och det är nu, det är bara i nutid som jag kan bestämma, som jag kan veta vad som händer och styra över verkligheten. Det är bara det att det är för enkelt att göra upp visioner om framtiden och för enkelt att tänka tillbaka på vad som har varit och inget av det mår jag egentligen bra av för tillfället. Jag saknar att prata med mina tjejer just nu, inte för att livet i norge suger på något vis, snarare tvärt om, men ibland måste jag prata med någon, och denna eller dessa brukar oftast vara mina tjejer, de är bäst! Kanske att det blivit lite för lite av den varan (eller, det har blivit för lite, men som sagt; man kan tyvärr inte ändra på det som varit så det är bara att göra om och göra rätt) och jag har saknat det och saknar också nu. Som tur är får jag en av dem lite närmare mig redan på måndag, med lite närmare menar jag att hon är 6 timmar bort istället för 16, men det är fortfarande närmare och i samma land vilket betyder att man kan ringa nästan gratis (: Det känns alltid lite lättare när jag har fått saker och ting ur mig, just nu via ett dagboksinlägg vilket kanske inte är helt optimalt men bättre än att grubbla själv och jag ser saker ur en annan synvinkel så fort tankarna jag ser eller hör mina egna tankar framför mig, det blir som att hjälpa någon annan när jag får lite perspektiv. Oftast är det inte hjälp jag behöver när jag vill prata med någon utan jag vill bara lufta hjärnan för att kunna se lite klarare.

Väder och vind

Veckorna går för snabbt, kom igen! Det är redan onsdag och jag har inte riktigt förstått det än... Här öser regnet ner, känns fantastiskt underbart att kolla yr.no och se ert fina väder hemma, jag är inte alls avis ;) Vi hade i alla fall en finfin söndag, precis som alla andra bakissöndagar, perfekt! Kommande söndag ser också ut att få fint väder, men det är nog enda dagen på någon vecka som vi slipper regn, hejja norge (jag är inte bitter!).

Fredag!

Återigen fredag, helt underbart att det snart är ledigt (på söndag...) och ännu en helg. Det blir nog en rykande het utgång i helgen tyvärr känner jag att mitt festhumör inte är på topp pga Stavangers regel om 21 på krogarna, det suger! Inte är det som hemma heller att man kan smita in ändå om man flörtar tillräckligt med vakterna, de är STENhårda :( Kanske inte så konstigt med tanke på att de i princip förlorar krogen om någon kontrollant skulle komma på att jag är yngre, men jag tycker ändå att de borde släppa in en så söt tjej som jag!
Nehe, lite frukost och en löprunda kanske.

Längtar...

Ibland undrar jag hur mycket en dröm och en önskan får ta över mina tankar... Jag har en önskan, en väldigt specifik sådan vilket troligtvis också kommer att slå in, men hur ska jag få mig själv att inte längta så innerligt tills tiden är här? Jag har skrivit om det förut, och längtan går upp och ner, just nu är den i högsta kurvan så antagligen kommer det att gå nerför ett tag vilket faktiskt är ganska skönt. Nåväl, nu ska jag plocka undan lite här i köket innan herrarna behagar komma hem och sen ska jag sitta i solen en stund. I kväll blir det träning (och så ska vi öva på att stå på händer, jag och V har samma mål med sommaren; att lyckas!)

RSS 2.0