Jobb!

Här och här hittar ni artikeln (obs! samma artikel!) om kommande bristyrken! Det känns ganska skönt att veta att vi kommande sjukgymnaster faktiskt har en framtid på arbetsmarknaden! Tyvärr fick jag inte vara med på bild...

Onsdag är slut

Nu ska jag sova och förhoppningsvis inte drömma om hemtentan... Men jag hann faktiskt en bra bit idag så i morgon ska jag försöka hinna klart med i princip allt förutom lite finputsning. Förhoppningsvis lyckas jag, jag måste fokusera på annat än mina egna tankar just nu så det passar ganska bra med en hel del läsa och tänka.

Natti natti!

Intervju

Det är inte varje dag man blir uppringd av TT för att få vara med i en artikel. Snart kommer fotografen hit ;) Kul! (hoppas jag, har inte sett artikeln än...)

Onsdag

Det finns en sak jag vill ha just nu men som jag inte kan få, det är jobbigt...

Sjuk

Jag har kännt av det sen i går men försökt ignorera... Jag konstaterade just att jag har 38graders feber... SÅ TRÅKIGT! Jag som har så mycket energi och tankar som skulle behöva rensas med träning, men icke! Dessutom har jag en stundande hemtenta samt en hel del annat att pyssla med denna vecka... :/ Men det är väl just det, kroppen säger ifrån, och jag kan stundtals hålla med, jag har nog för mycket att göra ibland. Kanske för att ibland slippa tänka, men också för att det är så roligt! Jag börjar dock lära känna mina begränsningar och vet ungefär vad jag klarar av, men ibland kan man inte bestämma över saker som tar stor plats i livet utöver det man väljer själv...

Nu ska jag mysa ner mig med chokladkaka och en bok ett tag till och sen gå iväg till innebandyn. Jag lovar att jag inte ska spela! Måste däremot hämta en bok inför hemtentan...

...


Stämmer detta?!

SKORPIONEN
Skorpionen är något av zodiakens filur. Den står för passion, för sådant som rör födelse, död och livets gränstrakter. Men man måste minnas att här finns en återhållsamhet, så att Skorpionen gärna ser känslor flöda och glöda, men själv vill förbli oberörd. Skorpionen är katalysatorn, som hetsar fram reaktioner men själv förblir utanför. Det brinner en eld inom henne, i det fördolda. Intresset för mystik och allt dunkelt passar henne just för dessa områdens skugglika dolskhet. Skorpionen är den hemlige...

RÖRLIG DEKAD 12-21 NOVEMBER
Människor med solen i denna del av Skorpionen strävar med förtjusning efter att omges av känslomässigt tumult, men lyckas inte alltid så bra med att hålla sig själva oberörda. De kan råka ryckas med och även gå lite klumpigt fram i sin jakt efter sublima känsloupp levelser. Den rörliga Skorpionen har den bästa förståelse för människans irrationella väsen, och skulle bli rent överraskad om hon upptäckte att enbart förnuftet låg bakom någon handling, hos henne själv såväl som hos andra. Tillvaron är ett fascinerande kaos i denna Skorpions ögon, och hon smakar alla dess sidor glupskt och med oräddhet. Den rörliga Skorpionen vill uppleva, till varje pris, och har ofta ett sätt att vara ohämmad så att hennes hämningar blottas ändå.

Den som har solen i denna del av Skorpionen kan omges av födelse och död på riktigt nära håll, vilket inte skrämmer henne, utan fördjupar hennes övertygelse om den obegripliga verkligheten. Inte alltid har dessa Skorpioner fasta gränser för vad som är verkligt och vad som är fantasi, och tycker inte att en sådan gränsdragning känns påkallad. Livet får gärna över raska och lyckas ofta med det. De dras till oroligheter och underligheter, och sprider en air av spänning omkring sig. För den rörliga Skorpionen är livet ett flyktigt ögonblick med ringa tid för att smaka på det väldiga mysterium som döljer sig bakom det.

Förhållandet till fadern kan vara ombytligt, förvirrat och händelserikt. De kan flyga på varandra i ena ögonblicket, och vara de käraste vänner i nästa. De vet inte var de har varandra och oroar sig ofta för den andra. Det finns varma känslor mellan dem, vilka ofta tar sig uttryck i både ilska och ömhet. För­hållandet är i hög grad ombytligt. Ovisst, men i grunden fyllt av förtjusning.

Vissar dagar är stövlar det bästa som finns!

Jag är skönt slut i hela kroppen. Först blev det ett bröstpass och sen 1,5 h innebandy :) Dessutom är det härlig snöstorm ute vilket gjorde mig till en snögubbe både till och från innebandyn. Nu blir det lite slappande till framför tv/dator innan skönhetssömnen.

Tänk att få vara...

Jag älskar träning, jag vet att jag sagt det förr, men om man verkligen tycker om något får man faktiskt lov att upprepa sig! Idag blev det ett axelpass innan styrelsemötet, i morgon blir det innebandy! Det är riktigt roligt med innebandyn, eller mest sällskapet (: Nu ska jag krypa ner i sängen, det börjar bli sent...

Förresten! Jag skulle också vilja vara hantverkare. Tänk att kunna komma hem till någon och stinka utan att bry sig. Efter en timme muttrandes uttryck som "hmm det här går inte så bra..." kan man dumförklara en person med orden "jag vet ju förresten inte hur mycket du hajjar". Dessutom kan man ha sönder ljusstakar och persienner utan att ens skriva en lapp med ett förlåt. Som pricken över i lämnar man stället mycket smutsigare än det var innan. Vilken frihet va!

Nattinatti

8/11 2010

Every ending is a new beginning.


Söndag kväll

Slutsats av dagen: Jag är inte gjord för att bo själv...

7/11 2010

Söndagseftermiddag i stockholm. Dagen kunde kanske ha varit mer innehållsrik men jag försöker lära mig att umgås med mig själv, det går sådär... Men jag tänker, om jag knappt står ut med mig själv, hur kan andra då göra det? Möjligt att jag är snällare mot andra än mot mig, kanske...

Det har i alla fall blivit en härlig löptur i björkhagens fins natur, så underbart! 5 km, de 3 första gick lätt sen stupade jag nästan... Kanske måste jobba lite mer på min kondition, men för tillfället skyller jag på den kuperade terrängen! Nu ska jag äta lite tacorester, gå och köpa mig en bok och slappa resten av dagen (om det inte blir en gympass också..) ha en trevlig söndag!

Fredagsmys

Ibland känner jag mig så fylld av kärlek, jag blir varm inuti när jag tänker på alla underbara människor jag har runtomkring mig! Punkt.

Det blev en 2 timmars promenad tidigare idag vilket resulterade två fula, stora blåsor på båda fötterna... Sen kom Ida över för plugg (jag kände mig dessutom som en riktig pluggis idag när jag var först i klassen med att skicka in "arbetet" (vi är 60 pers i klassen)) vi belönade oss med ett riktigt skönt benpass och lite fredagspub som avslut.

Nu är det fredagsmys i tv soffan med en skön filt och idol. Vissa kvällar kräver ensamhet (: Jag tycker om de veckor när man knappt vet vad som är helg och vad som är veckodag, för mig betyder det att jag tar vara på varenda dag.


5/11 2010

Morsning! Här började dagen kl 07.00 en ledig fredag, såå mysigt haha! Så nu blir det nog en låång promenad i solen innan I kommer hit för lite välbehövligt plugg. Lovely friday :) Denna vecka har över lag inte varit som en vanlig vecka, jag har varit ledig mer än hälften vilket är underbart skönt och verkligen välbehövligt. Jag känner mig faktiskt pigg och utvilad och det är otroligt skönt att känna så mitt i höstterminen. Att jag ska på semester hälften av nästa vecka är inte så dåligt det heller!

Ps. jag har kommit fram till att jag är uppbokad varje helg nu fram till jul, tråkigt för er som inte hann boka in sig ;)

RSS 2.0