Stämmer detta?!

SKORPIONEN
Skorpionen är något av zodiakens filur. Den står för passion, för sådant som rör födelse, död och livets gränstrakter. Men man måste minnas att här finns en återhållsamhet, så att Skorpionen gärna ser känslor flöda och glöda, men själv vill förbli oberörd. Skorpionen är katalysatorn, som hetsar fram reaktioner men själv förblir utanför. Det brinner en eld inom henne, i det fördolda. Intresset för mystik och allt dunkelt passar henne just för dessa områdens skugglika dolskhet. Skorpionen är den hemlige...

RÖRLIG DEKAD 12-21 NOVEMBER
Människor med solen i denna del av Skorpionen strävar med förtjusning efter att omges av känslomässigt tumult, men lyckas inte alltid så bra med att hålla sig själva oberörda. De kan råka ryckas med och även gå lite klumpigt fram i sin jakt efter sublima känsloupp levelser. Den rörliga Skorpionen har den bästa förståelse för människans irrationella väsen, och skulle bli rent överraskad om hon upptäckte att enbart förnuftet låg bakom någon handling, hos henne själv såväl som hos andra. Tillvaron är ett fascinerande kaos i denna Skorpions ögon, och hon smakar alla dess sidor glupskt och med oräddhet. Den rörliga Skorpionen vill uppleva, till varje pris, och har ofta ett sätt att vara ohämmad så att hennes hämningar blottas ändå.

Den som har solen i denna del av Skorpionen kan omges av födelse och död på riktigt nära håll, vilket inte skrämmer henne, utan fördjupar hennes övertygelse om den obegripliga verkligheten. Inte alltid har dessa Skorpioner fasta gränser för vad som är verkligt och vad som är fantasi, och tycker inte att en sådan gränsdragning känns påkallad. Livet får gärna över raska och lyckas ofta med det. De dras till oroligheter och underligheter, och sprider en air av spänning omkring sig. För den rörliga Skorpionen är livet ett flyktigt ögonblick med ringa tid för att smaka på det väldiga mysterium som döljer sig bakom det.

Förhållandet till fadern kan vara ombytligt, förvirrat och händelserikt. De kan flyga på varandra i ena ögonblicket, och vara de käraste vänner i nästa. De vet inte var de har varandra och oroar sig ofta för den andra. Det finns varma känslor mellan dem, vilka ofta tar sig uttryck i både ilska och ömhet. För­hållandet är i hög grad ombytligt. Ovisst, men i grunden fyllt av förtjusning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0